Nature's DesignNature's Design - VattenvitaliseringBorde du dricka mer vatten, men upplever att vatten direkt från kranen saknar något? Dricker du hellre kolsyrat vatten eller läsk eftersom du inte gillar att dricka "vanligt" vatten?


Visste du att kranvatten förlorat mycket av sin naturliga vitalitet och livsenergi bland annat på grund av det onaturligt höga tryck som finns i våra vattenledningar?


Nature's Design erbjuder ett unikt sortiment av munblåsta karaffer och glas designade att förändra strukturen hos vanligt kranvatten så att det blir mjukare, godare och behagligare att dricka.


Jag är övertygad om att den höga konsumtion av läsk och flaskvatten vi har idag skulle minska dramatiskt om människor förstod att det är möjligt att med dessa enkla medel återge vattnet sin naturliga vitalitet där den gått förlorad.Karafferna är skapta i enlighet med Gyllene Snittet och Flower of Life - två av de äldsta och främsta principerna för total harmoni som återfinns överallt i naturen och även inom konst, musik och arkitektur. Till och med cellerna i våra kroppar delar sig enligt Flower of life.


Efter bara tre minuter i karaffen har vatten-molekylerna formats till vackra kristaller. Vattnet har fått en högre frekvens, vilket även höjer livsenergin i våra kroppar när vi dricker vattnet.


Smaken blir friskare, mjukare och godare och vattnet blir  mer lättupptagligt för kroppen.Här nedan finns en produktkatalog, först på engelska och sedan på svenska, där du kan få en god överblick av alla de olika produkterna från Nature's Design. Den engelska katalogen är bättre uppdaterad, men ibland kan det vara skönt att läsa på svanska också. Du kan förstora genom att trycka på den lilla pilen uppe till höger och sedan välja förstoringsglaset.Karin Zachrisson

Ottfjällsgatan 2, 416 72 Göteborg

info@karinzachrisson.se

070 714 24 56

Copyright © All Rights Reserved